Prikazovanje 1–12 od 76 rezultatov

Avokadovo olje Bio – 100 ml

10,55 13,19  (Cena z ddv)

Eko avokadovo olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz avokada 100% ekološke pridelave. Avokadovo olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Avokadova olja so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko avokadovo olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus avokada. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko avokadovo olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Bio avokadovo olje – 250 ml

13,19  (Cena z ddv)

Avokadovo eko olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz avokada 100% ekološke pridelave. Avokadovo olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Avokadova olja so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko avokadovo olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus avokada. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Avokadovo eko olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Bučno olje Bio – 100 ml

8,79  (Cena z ddv)

Eko bučno olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je izbučnih semen 100% ekološke pridelave. Bučno olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Bučna olja so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko bučno olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko bučno olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Bio bučno olje – 250 ml

10,99  (Cena z ddv)

Bučno eko olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz bučnih semen 100% ekološke pridelave. Bučno olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Bučna olja so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko bučno olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Bučno eko olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Bučno toasted olje Bio – 250 ml

11,59  (Cena z ddv)

Bučno olje toasted v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz bučnih semen iz 100% ekološke pridelave. Bučno olje toasted vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Bučno olje je znano po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Bučno olje toasted, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat oreškov okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Bučno olje toasted Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Bučno Bio olje Toasted – 500 ml

17,98  (Cena z ddv)

Toasted bučno olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz bučnih semen iz 100% ekološke pridelave. Toasted bučno olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Bučno olje je znano po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko bučno olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat oreškov okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Toasted bučno olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Olje črne kumine Bio – 100 ml

11,58  (Cena z ddv)

Jedilno olje črne kumine v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je izsemen črne kumine 100% ekološke pridelave. Olje črne kumine vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Olja črne kumine so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko olje črne kumine, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Jedilno olje črne kumine Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Bio olje Črne kumine – 250 ml

14,48  (Cena z ddv)

Eko olje Črne kumine v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz semen črne kumine 100% ekološke pridelave. Olje črne kumine vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Olja črne kumine so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko olje črne kumine, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat oreškov okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko olje črne kumine Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Konopljino olje Bio – 100 ml

6,39  (Cena z ddv)

Eko konopljino olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz semen konoplje 100% ekološke pridelave. Konopljino olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Konopljina  olja so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko konopljino olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko konopljino olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Bio konopljino olje – 250 ml

7,99  (Cena z ddv)

Konopljino eko olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz konopljinih semen 100% ekološke pridelave. Konopljino olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Konopljina olja so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko konopljino olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko konopljino olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Konopljino Bio olje – 500 ml

12,98  (Cena z ddv)

Eko konopljino olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz semen konoplje 100% ekološke pridelave. Konopljino olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Konopljina olja so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko konopljino olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko konopljino olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.

Laneno olje Bio – 100 ml

4,78  (Cena z ddv)

Eko laneno olje v ponudbi oljarne Mediterra je nerafinirano in pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz lanenih semen 100% ekološke pridelave. Laneno olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin ter je nepogrešljivo tudi za vse tipe kože. Lanena olja so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Bogata so z vlakninami, omega 3 ter omega 6 maščobami, vitaminom E, beljakovinami in drugimi pomembnimi zdravju minerali. Eko laneno olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko laneno olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HCCAP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih dodatkov. Potrjena kakovost akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij.