...
0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

0,00 
0

Politika zasebnosti

Vse naše spletne aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno stran.

Varovanje osebnih podatkov pomeni:

 • nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način.
 • vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki.
 • vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor boste v to privolili.
 • ne bomo vam pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
 • kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katerekoli naše e-pošte, sms ali viber sporočil. 


Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali poštni naslov, ipd. Ne zbiramo vaših osebnih podatkov, razen, kadar nam vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu izdelkov ali prijave na e-novice.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno zaradi izpolnitve vaših naročil in zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovimo dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretji stranki.


Svoboda izbire

Informacije, ki jih o sebi posredujete, nadzorujete vi. Če se odločite, da nam vaših podatkov ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

Uporabniki, ki se želite odjaviti iz naših e-novic, nam to sporočite na e-naslov info@mediterra.si. Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov info@mediterra.si.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki): kadar koli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani.

Varnost

Prizadevamo si zagotavljati varnost osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe

Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Nikoli ne bomo zavestno zbirali osebnih podatkov od oseb, za katere bi bili seznanjeni, da so mladoletne, ali jih kakor koli uporabili ali jih razkrili tretji stranki brez dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas. Pišite nam na info@mediterra.si ali nas pokličite na
040 301 301. Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili, pisno in v skladu s primerno zakonodajo, kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom naše spletne strani.

Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.
Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

 

Ljubljana, 16.2.2024

Baton d.o.o.

Mediterra | 2024 Baton d.o.o. | Web design: Mighty Krulz

  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Uporabi kupon