Sezam

Bio sezamovo olje iz indijskega sezama

9,98 
Vsebina: 250 ml

0% rafiniranega
Certifikati: BIO, VEGAN, HACCP
100% čisto ekološko sezamovo olje
Visoka vsebnost nenasičenih maščob
100% iz surovih semen indijskega sezama


Bio sezamovo olje je jedilno olje rastlinskega izvora. Pridelano je iz prebranih surovih semen indijskega sezama (Sesamum indicum) iz 100% ekološke pridelave. To naravno jedilno eko sezamovo olje je hladno stiskano, 100% nerafinirano in sodi med sezamova olja visoke kakovosti. Pridobivamo ga izključno z mehanskimi postopki ter neposredno iz semen indijskega sezama v 100% deležu. Naše bio sezamovo olje odlikuje še posebej visoka vsebnost nenasičenih maščob. Da je eko sezamovo olje Mediterra prava odločitev vas bo prepričal tudi bogat in prijeten okus našega sezamovega olja.

+ DARILO MINI pri nakupu nad 60 € ali DARILO MAXI pri nakupu nad 90 €.

Sezamova semena – Bio

2,21 10,24 
Vsebina: 150 - 1000 g

0% dodatkov 100% ekološka sezamova semena 11% prehranskih vlaknin 25% rastlinskih beljakovin

Sezamova semena se uporabljajo kot samostojna jed oziroma se uporabljajo pri raznih solatah, pecivu, kruhu, pogačah in podobno. Bio semena sezama blagovne znamke Mediterra se proizvajajo na 100% naraven način. Semena sezama nudimo v kar štirih različnih količinah in sicer 150 g, 250 g, 500 g in v količini 1000 g. Uporabnost eko sezamovih semen je nepogrešljiva v raznovrstni prehrani, zato vabljeni, da jih preizkusite.

Bio sezamova semena znamke Mediterra imajo pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij. Pridobljeni certifikati potrjujejo kakovost naših eko sezamovih semen, ki so 100% naraven produkt, brez umetnih dodatkov.

+ DARILO MINI pri nakupu nad 60 € ali DARILO MAXI pri nakupu nad 90 €.