rdeča paprika

Paprika cela rdeča s sirom 250 g Peppadew

4,39 

Premium rdeče češnjeve paprike v sladko kislem nalivu in repičnem olju, hrustljave, aromatične, blago pikantne, polnjene s kremnim sirom. Paprika s sirom Peppadew, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rdeče paprike s sirom Peppadew vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Paprika Peppadew hot 400 g

3,49 

Premium rdeče češnjeve paprike v sladko kislem nalivu, hrustljave, aromatične, pikantne, hot. Paprika Peppadew hot, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rdeče paprike Peppadew hot vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Paprika rdeča mild 400 g Peppadew

3,49 

Premium rdeče češnjeve paprike v sladko kislem nalivu, hrustljave, aromatične, blago pikantne, mild. Paprika Peppadew mild, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rdeče paprike Peppadew mild vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Paprika rdeča Peppadew mild 3 kg

20,89 

Premium rdeče češnjeve paprike v sladko kislem nalivu, hrustljave, aromatične, pikantne, mild. Paprika Peppadew hot, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rdeče paprike Peppadew hot vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Rdeče paprike s sirom – polpekoče 270 g

3,31 

Rdeče paprike - polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da rdeče paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Rdeče paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja polpekočih rdečih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.