Prikaz vseh 2 rezultatov

Marelično olje Bio – 100 ml

11,29 14,11  (Cena z ddv)

Marelično olje v ponudbi oljarstva Mediterra je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz izbranih surovih jedrc marelic (Prunus armeniaca) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium marelična jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Eko marelično olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat okus marelic. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko marelično olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilno marelično olje je proizvedeno iz ekološko pridelanih plodov marelic. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Marelice BIO – Suho sadje

4,51 24,10  (Cena z ddv)

Marelice blagovne znamke Mediterra se proizvajajo na 100% naraven način. Suho sadje marelic nudimo v kar štirih različnih količinah in sicer po 150 g, 250 g, 500 g in v količini 1000 g. Uporabnost bio suhega sadja marelice je nepogrešljiva v raznovrstni prehrani, zato vabljeni, da jih preizkusite.