Prikaz vseh 7 rezultatov

Avokadovo olje Bio – 100 ml

10,55  (Cena z ddv)

Avokadovo olje blagovne znamke Mediterra je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz izbranih surovih plodov avokada (Persea americana) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium avokadova jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Avokado že tako sodi med izredno hranljiv sadež, ki je naravni vir folne kisline in kalija. V sledovih vsebuje še vitamine K, E, B5, B3, B2, C in druge. Eko avokadovo olje, ki ga v svoji ponudbi premium rastlinskih jedilnih olj nudimo ima ob tem še bogat avokadov okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke in tudi kot dodatek k sladicam.

Bio avokadovo olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilno olje avokada je proizvedeno iz ekološko pridelanih avokadovih plodov. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Bio avokadovo olje – 250 ml

13,19  (Cena z ddv)

Bio avokadovo olje blagovne znamke Mediterra je nerafinirano rastlinsko jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz izbranih surovih plodov avokada (Persea americana) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium avokadova jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Avokado že tako sodi med izredno hranljiv sadež, ki je naravni vir folne kisline in kalija. V sledovih vsebuje še vitamine K, E, B5, B3, B2, C in druge. Eko avokadovo olje, ki ga v svoji ponudbi premium rastlinskih jedilnih olj nudimo ima ob tem še bogat avokadov okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke in tudi kot dodatek k sladicam.

Eko avokadovo olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilno rastlinsko olje avokada je proizvedeno iz ekološko pridelanih avokadovih plodov. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Orehovo olje Bio – 100 ml

12,79  (Cena z ddv)

Orehovo olje blagovne znamke Mediterra je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz izbranih surovih orehovih jedrc (Juglans regia) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium orehova jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Orehova jedrca že tako sodijo med izredno hranljiva živila. Eko orehovo olje, ki ga v svoji ponudbi premium rastlinskih jedilnih olj nudimo ima bogat orehov okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke in tudi kot dodatek k sladicam.

Bio orehovo olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilna eko orehova olja proizvajamo iz 100% pridelanih orehovih jedrc na ekološki način. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Bio orehovo olje – 250 ml

15,89  (Cena z ddv)

Bio orehovo olje blagovne znamke Mediterra je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz izbranih surovih orehovih jedrc (Juglans regia) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium orehova jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Orehova jedrca že tako sodijo med izredno hranljiva živila. Eko orehovo olje, ki ga v svoji ponudbi premium rastlinskih jedilnih olj nudimo ima bogat orehov okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke in tudi kot dodatek k sladicam.

Bio orehovo olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilna eko orehova olja proizvajamo iz 100% pridelanih orehovih jedrc na ekološki način. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Oljčno olje – Ekstra deviško 250 ml

5,91  (Cena z ddv)

Oljčno olje blagovne znamke Mediterra je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz najboljših izbranih surovih plodov oljke (Olea europaea sativa Hoffm. et Link) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium oljčna jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Vsebuje visoko vsebnost vitamina E. Ekstra deviško olivno olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih bio olj nudimo ima aromatičen in bogat okus po olivah. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Oljčno bio olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilna oljčna olja proizvajamo iz 100% pridelanih plodov oljke iz ekološke pridelave. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Ekstra deviško oljčno olje – 500 ml

7,39  (Cena z ddv)

Ekstra deviško oljčno olje blagovne znamke Mediterra je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz najboljših izbranih surovih plodov oljke (Olea europaea sativa Hoffm. et Link) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium oljčna jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Vsebuje visoko vsebnost vitamina E. Ekstra deviško olivno olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih bio olj nudimo ima aromatičen in bogat okus po olivah. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Ekstra deviško olivno olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilna bio oljčna olja so proizvedena iz ekološko pridelanih plodov oljke. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Kokosovo olje Bio – 370 ml

6,39  (Cena z ddv)

Kokosovo olje blagovne znamke Mediterra je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz najboljših izbranih surovih orehov kokosove palme (Cocos nucifera) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium kokosova jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Kokosovo olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih bio olj nudimo ima aromatičen vonj in bogat okus. Kot nalašč je ustvarjen za pripravo zelenjave, rib, mesa ipd., kakor tudi peko in cvrtje, kot za pripravo presnih jedi. Olje pridelano iz kokosa pa je nepogrešljivo tudi pri negi kože.

Kokosovo eko olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilna kokosova olja se proizvajajo iz ekološko pridelanih plodov kokosa. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.