almito

Rdeče paprike s sirom – polpekoče 270 g

3,31 

Rdeče paprike - polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da rdeče paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Rdeče paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja polpekočih rdečih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Grški feferoni polpekoči s sirom – 270 g

3,79 

Grški feferoni - polpekoči Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so feferoni polnjeni z mešanico kremnega sira (feta sir). Da feferoni vsebujejo znatno količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Polpekoči grški feferoni spodbujajo še prebavo maščob in vas napolnijo z dobrim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja grških feferonov poteka v sožitju z naravo in najsodobnejšo tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka. Feferone uživajte vložene, suhe ali sveže. Feferoni so tudi odličen antioksidant.

Zelene paprike s sirom – polpekoče 270 g

3,35 

Zelene paprike - polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da zelene paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Zelene paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proivodnja polpekočih zelenih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Zelene paprike so tudi odličen antioksidant.