AKTUALNO, LEPOTA IN ZDRAVJE, MEDITERRA LIFESTYLE

Konopljino olje

Z visoko vsebnostjo nenasičenih maščob, vitamina E!

Konopljno olje

100% naravno konopljino olje, brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Spoznajte ekološko kakovost in pomembnost tega bio jedilnega olja iz konoplje.

ZNAMKA (BRAND):

Mediterra®

PRIDELAVA:

Ekološka

V blogu Mediterra si lahko preberete vse najpomembnejše o konopljinem olju. Zakaj ga uživati, njegove prednosti, surovine, o pridelavi, kaj pomeni bio  & eko, kakšno konopljino olje izbrati …

Spoznali boste tudi:

Izbrati navadno ali certificirano bio olje?
✓ Zakaj izbrati konopljino olje in o njegovi uporabi?
✓ Katere odlike in prednosti ima konopljino olje Mediterra?
+ še in še …

Konopljino olje vsebuje Omega-3 maščobne kisline, vitamin E ...

Konopljino olje blagovne znamke Mediterra je nerafinirano bio jedilno olje, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Pridelano je iz izbranih surovih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium konopljina jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Eko konopljino olje, ki ga v svoji ponudbi premium rastlinskih jedilnih olj nudimo ima bogat konopljin okus. Kot nalašč je ustvarjeno za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke in tudi kot dodatek k sladicam.

Izbrati bio, certificirano ali navadno konopljino olje?

Bio konopljino olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilno olje iz konoplje je proizvedeno iz ekološko pridelanih plodov konoplje. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev. Konopljino olje, ki ga predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način. Certificirano olje izdelano iz semen konoplje blagovne znamke Mediterra je proizvod najvišje kakovosti. Je izdelek dolgoletnega pridobivanja potrebnih znanj, predanega dela in narejen izključno iz ekoloških surovin. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno pridelavo jedilnih eko olj. Evropejci so že v zgodovini dokazali, da sodijo v sam vrh po kvaliteti v pridobivanju olj iz raznovrstnih živil.

Jedilna olja so v Evropi že dolgo poznana

Evropejci so že v zgodovini dokazali, da sodijo v sam vrh po kvaliteti v pridobivanju olj iz raznovrstnih živil. Prva pridelana na primer oljčna olja so v južni Evropi uporabljali že v času 5.000 let pred našim štetjem. Na naših tleh so v 18. stoletju pridelovali bučno olje in v začetkih 19. stoletja orehovo olje, ki so ga uporabljali tudi za svetila. Blagovna znamka Mediterra združuje tako lokalne Slovenske kakor Evropske najboljše ekološke kmetije. Vsako eko olje, ki se znajde na policah naše spletne trgovine Mediterra spremlja certificirana kakovost. Proizvodnja teh naravnih eko olj poteka v sožitju z naravo in najsodobnejšo tehnologijo kjer veljajo najvišji standardi Ekološke pridelave.

Proizvodnja olj iz konoplje v sodelovanju z ekološkimi kmetijami

Olja Mediterra so proizvedena z najsodobnejšo tehnologijo. Z njo pridobivamo vrhunska kakovostna bio olja iz suhih jedrc, semen ali plodov. Vsi proizvodi pod blagovno znamko Mediterra so 100% pridelani na ekološki način v vseh fazah. Svojim kupcem nudimo že mnoge vrste hladno stiskanih eko olj, svojo ponudbo pa z leti želimo še razširiti. Danes ponudbo dopolnjujejo še semena in jedrca ter drugi 100% eko proizvodi pod blagovno znamko Mediterra. Da lahko ponudimo najboljše, smo uspeli povezati preverjeno najboljše pridelovalce naravnih plodov družinskih ekoloških kmetij tako lokalno, kot širše.

Uporaba konopljinega olja

Naše jedilno konopljino olje bo vašim jedem namenilo poseben okus. Ob svoji priljubljeni na primer mesni jedi si pripravite mešano solato. Solati primešajte nekaj našega eko konopljinega olja Mediterra. Aroma našega hladno stiskanega olja iz konoplje bo zapečatila vašo jed z edinstvenim okusom. Konopljino olje je nepogrešljiv del kuharskih specialitet tudi v kuhanih testeninah. Pripravite lahko mešanico začimb, ki so obogatene s tem priljubljenim oljem. Pripravljeno mešanico damo v testenine in imamo hitro pripravljen obrok za kosilo ali malico na poti. Konopljino olje se poda tudi k sladicam.

Konopljino olje in koža

Vsa naša olja blagodejno vplivajo na vašo kožo ne glede na starost ali tip kože. Vrnite koži mehkobo, povrnite biserni nežni sijaj ter jo napolnite z videzom mladosti. V pomoč svoji koži ali hkrati za masažo lahko izbirate med vsemi olji, ki jih nudimo. Vsa naša bio olja so primerna za masažo telesa, pomladitev kože. Naši kupci se v ta namen največkrat odločijo uporabiti marelično olje, avokadovo olje, mandljevo olje, sezamovo olje, ričkovo olje, olje črne kumine ali konopljino olje.

Konopljino olje Mediterra s certifikati odličnosti

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno!

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo navedeni spodaj pridobljeni certifikati. Izdelke prepoznate preprosto, saj so na svoji etiketi, ki jo nosi izdelek opremljeni z logotipom Mediterra. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikati BIO, HACCP ter VEGAN. Visoko kakovostni izdelki, 100% naravnega izvora. Naravnim sestavinam nič ne odvzamemo, niti nič ne dodajamo. Vse pustimo točno tako kot je v naravi. Le najboljše za vas – blagovna znamka Mediterra.

Konopljino olje Bio premium Mediterra®

Bio konopljino olje, ki ga predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način. Certificirano eko olje, izdelano iz izbranih surovih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa) iz 100% ekološke pridelave …

PRAŽENEGA:

0%

HLADNO STISKANO:

DA

RAFINIRANEGA:

0%

KOLIČINA:

250 ml

BEST OFF

5 najbolj iskanih jedilnih olj Mediterra®

Naša največkrat prodana olja. Preizkusite ga tudi vi!

Bio orehovo olje iz orehovih jedrc

15,89 
Vsebina: 250 ml

0% rafiniranega
12% omega-3
100% PDV vitamina E/100g
Hladno stiskano
Certifikati: BIO, VEGAN, HACCP
100% čisto ekološko orehovo olje


Bio orehovo olje Mediterra je jedilno olje rastlinskega izvora. Pridelano je iz prebranih surovih jedrc navadnega oreha (Juglans regia) iz ekološke pridelave. To odlično naravno jedilno eko orehovo olje je hladno stiskano, 100% nerafinirano in sodi med orehova olja najvišje kakovosti. Pridobivamo ga izključno z mehanskimi postopki ter neposredno iz surovih orehovih jedrc v 100% deležu. Bio, oziroma eko orehovo olje Mediterra odlikuje visoka vsebnost naravno prisotnega vitamine E ter visoka vsebnost nenasičenih maščob. Da so naša orehova olja prava odločitev vas bo prepričal tudi njegov edinstven okus in bogata aroma olja.

+ DARILO MINI pri nakupu nad 60 € ali DARILO MAXI pri nakupu nad 90 €.

Bio olje Črne kumine

16,22 
Vsebina: 250 ml

0% rafiniranega
0,65% timokinona
Cerifikati: BIO, VEGAN, HACCP
100% čisto ekološko olje črne kumine
Hladno stiskano


Bio olje črne kumine olje je jedilno olje rastlinskega izvora. Pridelano je iz prebranih surovih semen črne kumine (Nigella sativa) iz 100% ekološke pridelave. To odlično naravno jedilno eko olje črne kumine je hladno stiskano, 100% nerafinirano in sodi med olja iz črne kumine najvišje kakovosti. Pridobivamo ga izključno z mehanskimi postopki ter neposredno iz semen črne kumine v 100% deležu. Bio olje črne kumine Mediterra odlikuje visoka vsebnost nenasičenih maščob. Bio premium olja iz semen črnih kumin vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Da je naše bio olje črne kumine prava odločitev vas bo prepričal tudi edinstven in prijeten okus olja.

+ DARILO MINI pri nakupu nad 60 € ali DARILO MAXI pri nakupu nad 90 €.

Bio laneno olje iz semen navadnega lana

6,98 
Vsebina: 250 ml

0% rafiniranega
52% omega-3
Certifikati: BIO, VEGAN, HACCP
100% čisto ekološko laneno olje, hladno stiskano


Bio laneno olje Mediterra je jedilno olje rastlinskega izvora. Pridelano je iz prebranih surovih semen navadnega lana (Linum usitatissimum) iz ekološke pridelave. To naravno jedilno eko laneno olje je hladno stiskano, 100% nerafinirano in sodi med lanena olja visoke kakovosti. Pridobivamo ga izključno z mehanskimi postopki ter neposredno iz semen lana v 100% deležu. Bio laneno olje vsebuje maščobne kisline omega-3 (alfa-linolenska kislina), železo, cink, kalij, magnezij, fosfor, kalcij in tudi vitamine, karotene in lignane v sledovih. Da je eko laneno olje Mediterra prava odločitev vas bo prepričal tudi bogat in prijeten okus našega lanenega olja.

+ DARILO MINI pri nakupu nad 60 € ali DARILO MAXI pri nakupu nad 90 €.

Bio sezamovo olje iz indijskega sezama

9,98 
Vsebina: 250 ml

0% rafiniranega
Certifikati: BIO, VEGAN, HACCP
100% čisto ekološko sezamovo olje
Visoka vsebnost nenasičenih maščob
100% iz surovih semen indijskega sezama


Bio sezamovo olje je jedilno olje rastlinskega izvora. Pridelano je iz prebranih surovih semen indijskega sezama (Sesamum indicum) iz 100% ekološke pridelave. To naravno jedilno eko sezamovo olje je hladno stiskano, 100% nerafinirano in sodi med sezamova olja visoke kakovosti. Pridobivamo ga izključno z mehanskimi postopki ter neposredno iz semen indijskega sezama v 100% deležu. Naše bio sezamovo olje odlikuje še posebej visoka vsebnost nenasičenih maščob. Da je eko sezamovo olje Mediterra prava odločitev vas bo prepričal tudi bogat in prijeten okus našega sezamovega olja.

+ DARILO MINI pri nakupu nad 60 € ali DARILO MAXI pri nakupu nad 90 €.

Bio konopljino olje iz semen industrijske konoplje

6,79 
Vsebina: 250 ml

0% rafiniranega
583% PDV vitamina E/100g
4% gama linolenske kisline
18% omega-3
Certifikati: BIO, VEGAN, HACCP
100% čisto ekološko konopljino olje, hladno stiskano

Bio konopljino olje Mediterra je jedilno olje rastlinskega izvora. Pridelano je iz prebranih surovih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa) iz ekološke pridelave. To odlično naravno jedilno eko konopljino olje je hladno stiskano, 100% nerafinirano in sodi med konopljina olja najvišje kakovosti. Pridobivamo ga izključno z mehanskimi postopki ter neposredno iz semen konoplje v 100% deležu. Bio konopljino olje Mediterra odlikuje visoka vsebnost naravno prisotnega vitamine E. Da je naše eko konopljino olje prava odločitev vas bo prepričal tudi bogat in prijeten okus olja.

+ DARILO MINI pri nakupu nad 60 € ali DARILO MAXI pri nakupu nad 90 €.


Želite sodelovati, biti del našega bloga, imate slasten recept, ki bi želeli, da ga objavimo ali želite na primer predlagati tematiko? Če je odgovor DA nam pišite na info@mediterra.si.

Hvala, ker prebirate naš blog, vaša Mediterra.