Prikaz vseh 11 rezultatov

Olive kalamon v oljčnem olju 250 g

4,07  (Cena z ddv)

Olive Kalamon ki jih predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način. Certificirane eko olive so proizvod najvišje kakovosti. Je izdelek dolgoletnega pridobivanja potrebnih znanj, predanega dela in narejen izključno iz ekoloških surovin. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno pridelavo eko oliv. Pridelujemo jih iz najboljših izbranih surovih plodov oljke iz 100% ekološke pridelave. Olive Kalamon vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Vsebuje visoko vsebnost vitamina E.

Olive kalamon v oljčnem olju imajo pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. So 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Olive so pridelane iz ekološko plodov oljke. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Olive mešane v oljčnem olju 250 g

3,82  (Cena z ddv)

Olive mešane v oljčnem olju, ki jih predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način. Certificirane eko olive so proizvod najvišje kakovosti. Je izdelek dolgoletnega pridobivanja potrebnih znanj, predanega dela in narejen izključno iz ekoloških surovin. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno pridelavo eko oliv. Pridelujemo jih iz najboljših izbranih surovih plodov oljke iz 100% ekološke pridelave. Mešane olive vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Vsebuje visoko vsebnost vitamina E.

Mešane olive v oljčnem olju imajo pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. So 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Olive so pridelane iz ekološko plodov oljke. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Olive zelene v oljčnem olju 250 g

3,29  (Cena z ddv)

Zelena olive v oljčnem olju, ki jih predstavljamo in prodajamo v naši spletni trgovini je proizvedeno na ekološki način. Certificirane eko olive so proizvod najvišje kakovosti. Je izdelek dolgoletnega pridobivanja potrebnih znanj, predanega dela in narejen izključno iz ekoloških surovin. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno pridelavo eko oliv. Pridelujemo jih iz najboljših izbranih surovih plodov oljke iz 100% ekološke pridelave. Zelene olive vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Vsebuje visoko vsebnost vitamina E.

Zelene olive v oljčnem olju imajo pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost na najvišji ravni. So 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Olive so pridelane iz ekološko plodov oljke. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Paprika cela rdeča s sirom 250 g Peppadew

4,39  (Cena z ddv)

Premium rdeče češnjeve paprike v sladko kislem nalivu in repičnem olju, hrustljave, aromatične, blago pikantne, polnjene s kremnim sirom. Paprika s sirom Peppadew, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rdeče paprike s sirom Peppadew vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Paprika Goldew rumena 3 kg Peppadew

20,89  (Cena z ddv)

Premium rumene češnjeve paprike v sladko kislem nalivu, hrustljave, aromatične, sladke, SWEET. Paprika Peppadew hot, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rumene paprike Goldew Peppadew vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Paprika Peppadew hot 400 g

3,49  (Cena z ddv)

Premium rdeče češnjeve paprike v sladko kislem nalivu, hrustljave, aromatične, pikantne, hot. Paprika Peppadew hot, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rdeče paprike Peppadew hot vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Paprika rdeča mild 400 g Peppadew

3,49  (Cena z ddv)

Premium rdeče češnjeve paprike v sladko kislem nalivu, hrustljave, aromatične, blago pikantne, mild. Paprika Peppadew mild, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rdeče paprike Peppadew mild vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Paprika rdeča Peppadew mild 3 kg

20,89  (Cena z ddv)

Premium rdeče češnjeve paprike v sladko kislem nalivu, hrustljave, aromatične, pikantne, mild. Paprika Peppadew hot, ki jo nudimo v naši spletni trgovini je odličnega, posebnega okusa. Da rdeče paprike Peppadew hot vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Paprike Peppadew spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja Peppadev paprik poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Rdeče paprike s sirom – polpekoče 270 g

3,31  (Cena z ddv)

Rdeče paprike - polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da rdeče paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Rdeče paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja polpekočih rdečih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Grški feferoni polpekoči s sirom – 270 g

3,79  (Cena z ddv)

Grški feferoni - polpekoči Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so feferoni polnjeni z mešanico kremnega sira (feta sir). Da feferoni vsebujejo znatno količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Polpekoči grški feferoni spodbujajo še prebavo maščob in vas napolnijo z dobrim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja grških feferonov poteka v sožitju z naravo in najsodobnejšo tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka. Feferone uživajte vložene, suhe ali sveže. Feferoni so tudi odličen antioksidant.

Zelene paprike s sirom – polpekoče 270 g

3,35  (Cena z ddv)

Zelene paprike - polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da zelene paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Zelene paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proivodnja polpekočih zelenih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Zelene paprike so tudi odličen antioksidant.