Prikaz vseh 3 rezultatov

Sladilo Stevia Delizeus 300 g

7,47  (Cena z ddv)

Sladilo Stevia Delizeus je 100% naravno in brez kalorij. To odlično namizno sladilo je univerzalno nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Sladilo je izdelano na osnovi steviol glikozidov. Steviol glikozid sestavlja mešanica terpenov, ki se pridobiva iz rastline oziroma listov rastline Stevia rebaudiana.

Bio aronija ekstra džem – 200 g

4,99  (Cena z ddv)

Mediterra 100% bio aronija ekstra džem, pridobljen iz najkakovostnejših ekološko pridelanih svežih jagod aronije. Postopek priprave jagod, zagotavlja ohranitev vseh koristnih lastnosti bio aronija ekstra džema . Džem ne vsebuje konzervansov in ima nežno aromo in trpek močan okus po aroniji. Bio aronija ekstra džem se uporablja v prehrani.

Bio aronija ekstra džem znamke Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij. Pridobljeni certifikati potrjujejo kakovost našega bio special praha Aronije, ki je 100% naraven produkt, brez umetnih dodatkov.

Ananas koščki v lastnem soku – BIO 340 g

3,49  (Cena z ddv)

Bio premium kosi ananasa v lastnem soku Mediterra® so pripravljeni neposredno iz izbranih, zrelih ananasov (Ananas comosus) iz ekološke pridelave. Priporočamo ga kot dodatek jedem ali kot samostojen obrok.Ananas koščki v lastnem soku znamke Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij. Pridobljeni certifikati potrjujejo kakovost našega bio ananasa, ki je 100% naraven produkt, brez umetnih dodatkov.