...
0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

0,00 
0

Trgovina

Kategorije

Namen

Znamke

Filtriraj po ceni

Cena: 0 €80 €

Prikazovanje 1–16 od 28 rezultatov

Top produkti

Mnenja naših kupcev

Bolezen zna presenetiti. To sem okusila žal že tudi na lastni koži, zato je toliko bolj pomembno, da za zdravje in dobro počutje izkoristimo vsak dan. Zelo rada uporabljam olja Mediterra, za različne namene. Avokadovo olje na solati? Ste ga že poskusili? Priporočam:) Najljubše olje, pa mi je olje črne kumine. Njena edinstvena aroma in koristne lastnosti me vedno znova navdušujejo. Redno uživanje tega olja mi pomaga ohranjati zdrav imunski sistem ter spodbuja zdravje srca.

Prepričana sem, da je črna kumina dragoceno olje, ki ga je vredno vključiti v vsakodnevno rutino.
REBEKA DREMELJ - pevka
Olje črne kumine ima edino pri Mediterri navedeno vsebnost Timokinona in olje mi res pomaga.
Ne samo, da sem si izboljšala imunski sistem ampak tudi koža in lasje so sedaj nekaj čisto drugega.
NICOLINA PENCO - ekonomistka
Mediterro ne zamenjam za nobeno drugo znamko. Uporablja jo cela družina, ker vem, da so zanesljivi.
Pri oljih čutiš, da so 100% čista in sveža, kar je najbolj pomembno.
GORAN TOMIĆ - odvetnik
Aronija Mediterra je nekaj čisto drugega. Všeč mi je vaš pristop, da izdelkom nič ne dodajate in nič ne vzamete. Pustite ga takega, kot je v naravi. To me je prepričalo, da sem preklopila na Mediterro. In moji vtisi so res top. Več kot zadovoljna !
SILVA BENJAK - računovodkinja
Olje črne kumine, zdravilo za vse, razen za smrt. Tako je pravil prerok Mohamed. 10 let sem delala v Egiptu in tam sem se s tem čudežem prvič srečala.
Ko sem se vrnila v Slovenijo, sem olje naročala preko Amazona in pred nekaj leti mi ga je sestra v Ljubljani kupila za darilo. Mediterra olje črne kumine.
Olje je res pikantno, tako kot sem ga pila v Egiptu. Vse pohvale.
ISABEL LAKIĆ - komercijalistka
O ričkovem olju nisem vedela nič, dokler nisem zasledila zanimiv članek na internetu. Danes ga uporabljam za kožo, lase, nohte in kar je najbolj pomembno, moj želodček me več ne boli. Imela sem ranice na želodcu, danes sem top. Hvala Mediterra.
ROMINA MARUŠIĆ - trgovka
Ko sem prvič kupila vaš Aronija džem, nisem vedela kaj bi z njim. Okus je bil malce preveč trpek. Potem pa sem videla, da nima dodanega nobenega sladkorja niti umetnih sladil.
Danes otrokom dodajam vaš džem v jogurte in zmiksano sadje. Obožujejo ga Hvala.
URŠKA DERLINK OBLAK - samostojna podjetnica
Če bi ljudje vedeli, kaj kupujejo v polastenki rumenega sončničnega rafiniranega olja, bi jih streslo. Prisegam samo na hladno stiskana olja in vaša ponudba je res nekaj norega. Več kot 10 različnih olj. Noro.
Vaš zvesti potrošnik,
IVONA ŠTOKOVAC POPOVIĆ - referentka v računovodstvu
Mediterrine izdelke vsako leto podarim mojim najdražjim. Zdaj ste dodali tudi skodelice in darilne vrečke. Odlična ideja. Predlagam, da naredite tudi lesene izdelke, deske za rezanje, kuhalnice, žlice ipd..
DAVOR ŠANTIĆ - podjetnik
Nisem vedela ali naj vam pišem ali ne ampak sem tako navdušena nad vašim oljčnim oljem, da sem ga morala pohvalit. Spominja me na počitnice v Grčiji.
Moram poskusiti tudi vaše olive. Hvala vam.
MARINA MALENIĆ - turistična tehnica