Prikaz vseh 4 rezultatov

Sladilo Stevia Delizeus 300 g

8,79  (Cena z ddv)

Sladilo Stevia Delizeus je 100% naravno in brez kalorij. To odlično namizno sladilo je univerzalno nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Sladilo je izdelano na osnovi steviol glikozidov. Steviol glikozid sestavlja mešanica terpenov, ki se pridobiva iz rastline oziroma listov rastline Stevia rebaudiana.

Rdeče paprike s sirom – polpekoče 270 g

3,31  (Cena z ddv)

Rdeče paprike - polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da rdeče paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Rdeče paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja polpekočih rdečih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

Grški feferoni polpekoči s sirom – 270 g

3,79  (Cena z ddv)

Grški feferoni - polpekoči Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so feferoni polnjeni z mešanico kremnega sira (feta sir). Da feferoni vsebujejo znatno količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Polpekoči grški feferoni spodbujajo še prebavo maščob in vas napolnijo z dobrim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja grških feferonov poteka v sožitju z naravo in najsodobnejšo tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka. Feferone uživajte vložene, suhe ali sveže. Feferoni so tudi odličen antioksidant.

Zelene paprike s sirom – polpekoče 270 g

3,35  (Cena z ddv)

Zelene paprike - polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da zelene paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Zelene paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proivodnja polpekočih zelenih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Zelene paprike so tudi odličen antioksidant.