Najnovejši izdelki na policah spletne trgovinie Mediterra.

Prikaz vseh 3 rezultatov

Bučno Bio olje Toasted – 500 ml

17,98  (Cena z ddv)

Bučno bio olje toasted blagovne znamke Mediterra je nerafinirano rastlinsko bio jedilno olje. Pridelano je iz najboljših izbranih, sveže fino praženih semen vrtne buče (Cucurbita pepo) iz 100% ekološke pridelave. Bio premium toasted bučna jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Ob visoki vsebnosti vitamina E naše bučno olje v sledovih vsebuje še vitamine A, B, C in D ter minerale kot je kalcij, kalij, magnezij in tudi cink. Bučno toasted olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih olj nudimo ima bogat in specifičen okus. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.

Bio toasted bučno olje Mediterra ima pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP, ki potrjujejo kakovost olja na najvišji ravni. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov. Jedilno bučno toasted olje je proizvedeno iz ekološko pridelanih sveže praženih bučnih semen. Potrjena kakovost s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev.

Olivno olje – Ekstra deviško oljčno olje 750 ml

9,48  (Cena z ddv)

Olivno olje Delizeus je ekstra deviško oljčno olje rastlinskega izvora, pridelano iz najboljših izbranih surovih plodov oljke (Olea europaea sativa Hoffm. et Link). To ekstra deviško oljčno olje blagovne znamke Delizeus je nerafinirano ter pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja. Olivna jedilna olja vsebujejo veliko vitaminov in mineralov v sledovih ter so znana po svoji izjemni hranilni sestavi. Oljčno olje Delizeus vsebuje visoko vsebnost vitamina E. Ekstra deviško olivno olje, ki ga v svoji ponudbi jedilnih bio olj nudimo ima aromatičen in bogat okus po olivah. Kot nalašč je ustvarjen za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in tudi kot dodatek k sladicam.Ekstra deviško olivno olje Delizeus ima ob svoji visoki kakovosti pridobljen certifikat VEGAN. Je 100% naravno in brez umetnih ali kakršnih koli dodatkov.

Sladilo Stevia Delizeus 300 g

7,47  (Cena z ddv)

Sladilo Stevia Delizeus je 100% naravno in brez kalorij. To odlično namizno sladilo je univerzalno nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Sladilo je izdelano na osnovi steviol glikozidov. Steviol glikozid sestavlja mešanica terpenov, ki se pridobiva iz rastline oziroma listov rastline Stevia rebaudiana.