Zelene paprike s sirom – polpekoče 270 g

Zelene paprike – polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da zelene paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Zelene paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proivodnja polpekočih zelenih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Zelene paprike so tudi odličen antioksidant.

3,35 

EAN: 5200311706126
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39,00 .
0 People watching this product now!

Zelene paprike – polpekoče 270 g

Zelene paprike uvrščamo med paprike. Paprike so z zelenimi, oranžnimi, rumenimi, rjavimi ali rdečimi plodovi. Paprike so postale tako rekoč vsakdanjik v naših življenjih saj se podajo skoraj k vsaki jedi. Polpekoče zelene paprike s sirom priljubljene blagovne znamke Almito nudimo po najugodnejših cenah. Tudi druge izdelke omenjenega proizvajalca nudimo po najkonkurenčnejših cenah. Zelene paprike so v naši ponudbi vedno sveže saj pripravljene zaloge ob nabavi sproti kopnijo s čimer redno pridobivamo najnovejše izdelane proizvode. S tem ohranjamo redno svežino izdelkov. Kot takšne naši kupci zato tudi vedno prejmejo. Izdelek je plod dolgoletnega pridobivanja znanj in potrebnih surovin.

Blagovna znamka Mediterra združuje tako lokalne Slovenske kakor Evropske najboljše ekološke in druge proizvajalce. Izdelki kot so zelene paprike ki so na voljo na policah naše spletne trgovine Mediterra Shop, spremlja preverjena kakovost. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno dobavo okusnih zelenih paprik.

Proizvodnja v sodelovanju s partnerji, ekološkimi kmetijami

Blagovno znamko Mediterra zaokroža proizvodnja, ki je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo. V spletni trgovini, kakor tudi v veletrgovskih centrih lahko najdete različne odlične naše eko in druge prverjene kvalitetne izdelke. Proizvodi pod blagovno znamko Mediterra so 100% pridelani na ekološki način v vseh fazah. Svojim kupcem nudimo mnogo vrst hladno stiskanih eko olj, kraljico jagod Aronijo in druge izdelke. Ponudbo dopolnjujemo s semeni, jedrci ter drugimi 100% eko proizvodi. Da lahko ponudimo najboljše, smo uspeli povezati preverjeno najboljše proizvajalce surovin družinskih ekoloških kmetij tako lokalno, kot širše.

Zelene paprike in njihova uporabnost

Zelene paprike s sirom se uporabljajo kot dodatek k vašim jedem. Ob svoji priljubljeni jedi si torej postrezite za prilogo polpekoče zelene paprike Almito iz naše ponudbe. Paprike ljudje največkrat uživajo ob suhomesnatih izdelkih, drugi sveži zelenjavi in kruhu. Vložene zelene paprike polnjene s sirom pa se najbolje podajo k mesnim specialitetam iz žara. A to še ni vse. Lahko jih vnesete tudi v mešano solato, ob tem pa primešajte še veliko jedilno žlico kakšnega našega bio olja Mediterra. Aroma našega hladno stiskanega eko olja ob solatni mešanici, ki ste ji dodali nekaj polpekočih zelenih paprik s sirom bo zapečatila vašo jed z edinstvenim okusom.

Pakiranje, dostava izdelkov

Zelene paprike iz naše ponudbe so pakirane v visoko kakovostnih kozarcih. Ti kozarci uspešno zaščitijo produkt po vseh normativih in standardih, ki so za vložnine potrebni. Primerna velikost kozarca omogoča, da je prisotnega kisika v steklenici čim manj. Polpekoči paprike s sirom, ki so na voljo na naših prodajnih policah se polnijo in nudijo v količini 270 g.Dostava se izvaja dnevno med delovnimi dnevi od ponedeljka do petka, razen med vikendi in prazniki. Vsako naročilo je skrbno pripravljeno, pregledano in hitro odposlano, tako da je v vaših rokah že v 2 – 3 delovnih dneh. Za vse natančnejše  informacije vas prosimo, da preberete naše pogoje poslovanja.

Certifikati odličnosti

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo navedeni spodaj pridobljeni certifikati. Izdelke prepoznate preprosto, saj so na svoji etiketi, ki jo nosi izdelek opremljeni z logotipom Mediterra. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikato BIO, HACCP ter VEGAN.

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno!

Visoko kakovostni izdelki, 100% naravnega izvora. Naravnim sestavinam nič ne odvzamemo, niti nič ne dodajamo. Vse pustimo točno tako kot je v naravi. Le najboljše za vas – blagovna znamka Mediterra.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost:: 596 kJ / 144 kcal
 • Maščobe: 11 g
  od tega nasičene maščobe: 5,4 g
 • Ogljikovi hidrati: 3,8 g
  od tega sladkorji: 1,9 g
 • Beljakovine: 5,0 g
 • Sol: 2,4 g

Ostali podatki

 • Sestavine: Repično olje 30.5%, mešanica kremnega sira (kremni sir, paradižnikov pire, začimbe, suhi glukozni sirup, paradižnik v prahu, škrob, kislina: mlečna kislina), zelene paprike 25% (paprika, sol, kislina: citronska kislina, konzervans: natrijev benzoat, antioksidant: kalijev matabisulfit (vsebuje sulfite)).
 • Neto količina: 270 g
 • Alergeni: Mleko, žveplov dioksid, sulfit
 • Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite v hladilniku, potopljeno v olju in porabite najkasneje v sedmih dneh

Druge koristne informacije

 • Kozarec: Steklo, svetlo
 • Pakiranje: Varna in lično opremljena embalaža
 • Dostava: (GLS, Pošta Slovenije, UPS) običajno v 2 - 3 delovnih dneh
 • Distributer za Slovenijo: Baton d.o.o., Medno 70, 1210 Ljubljana
 • Info telefon za potrošnike: 040 301 301