Rdeče paprike s sirom – polpekoče 270 g

Rdeče paprike – polpekoče s sirom Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so paprike polnjene z mešanico kremnega sira (feta sir). Da rdeče paprike vsebujejo veliko količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Rdeče paprike spodbujajo prebavo in vas napolnijo z svežim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja polpekočih rdečih paprik s sirom poteka v sožitju z naravo in tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka.  Rdeče paprike so tudi odličen antioksidant.

3,31 

EAN: 5200311706119
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39,00 .
0 People watching this product now!

Rdeče paprike – polpekoče 270 g

Rdeče paprike uvrščamo med paprike. Paprike so z zelenimi, oranžnimi, rumenimi, rjavimi ali rdečimi plodovi. Paprike so postale tako rekoč vsakdanjik v naših življenjih saj se podajo skoraj k vsaki jedi. Polpekoče vložene rdeče paprike s sirom priljubljene blagovne znamke Almito nudimo po najugodnejših cenah. Tudi druge izdelke kakor tudi certificirane eko izdelke nudimo po najkonkurenčnejših cenah. Vložene rdeče paprike s sirom so v naši ponudbi vedno sveže saj pripravljene zaloge ob nabavi sproti kopnijo s čimer redno pridobivamo najnovejše izdelane sveže proizvode. S tem ohranjamo redno svežino izdelkov. Kot takšne naši kupci zato tudi vedno prejmejo.

Blagovna znamka Mediterra združuje tako lokalne Slovenske kakor Evropske najboljše ekološke in druge proizvajalce. Izdelki kot so polpekoče rdeče paprike, ki so na voljo na policah naše spletne trgovine Mediterra Shop, spremlja preverjena kakovost. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno dobavo okusnih rdečih paprik.

Proizvodnja v sodelovanju s partnerji, ekološkimi kmetijami

Blagovno znamko Mediterra zaokroža proizvodnja, ki je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo. V spletni trgovini, kakor tudi v veletrgovskih centrih lahko najdete različne odlične naše eko in druge prverjene kvalitetne izdelke. Proizvodi pod blagovno znamko Mediterra so 100% pridelani na ekološki način v vseh fazah. Svojim kupcem nudimo mnogo vrst hladno stiskanih eko olj, kraljico jagod Aronijo in druge izdelke. Ponudbo dopolnjujemo s semeni, jedrci ter drugimi 100% eko proizvodi. Da lahko ponudimo najboljše, smo uspeli povezati preverjeno najboljše proizvajalce surovin družinskih ekoloških kmetij tako lokalno, kot širše.

Rdeča paprika in njihova uporabnost

Rdeče paprike s sirom se uporabljajo kot dodatek k vašim jedem. Ob svoji priljubljeni jedi si torej postrezite za prilogo polpekoče rdeče paprike Almito iz naše ponudbe. Paprike ljudje največkrat uživajo ob suhomesnatih izdelkih, drugi sveži zelenjavi in kruhu. Vložene rdeče paprike polnjene s sirom pa se najbolje podajo k mesnim specialitetam iz žara. A to še ni vse. Lahko jih vnesete tudi v mešano solato, ob tem pa primešajte še veliko jedilno žlico kakšnega našega bio olja Mediterra. Aroma našega hladno stiskanega eko olja ob solatni mešanici, ki ste ji dodali nekaj polpekočih rdečih paprik s sirom bo zapečatila vašo jed z edinstvenim okusom.

Pakiranje, dostava izdelkov

Rdeče paprike iz naše ponudbe so pakirane v visoko kakovostnih kozarcih. Ti kozarci uspešno zaščitijo produkt po vseh normativih in standardih, ki so za vložnine potrebni. Primerna velikost kozarca omogoča, da je prisotnega kisika v steklenici čim manj. Polpekoče rdeče paprike s sirom, ki so na voljo na naših prodajnih policah se polnijo in nudijo v količini 270 g.Dostava se izvaja dnevno med delovnimi dnevi od ponedeljka do petka, razen med vikendi in prazniki. Vsako naročilo je skrbno pripravljeno, pregledano in hitro odposlano, tako da je v vaših rokah že v 2 – 3 delovnih dneh. Za vse natančnejše  informacije vas prosimo, da preberete naše pogoje poslovanja.

Certifikati odličnosti

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo navedeni spodaj pridobljeni certifikati. Izdelke prepoznate preprosto, saj so na svoji etiketi, ki jo nosi izdelek opremljeni z logotipom Mediterra. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikato BIO, HACCP ter VEGAN.

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno!

Visoko kakovostni izdelki, 100% naravnega izvora. Naravnim sestavinam nič ne odvzamemo, niti nič ne dodajamo. Vse pustimo točno tako kot je v naravi. Le najboljše za vas – blagovna znamka Mediterra.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost:: 544 kJ / 130 kcal
 • Maščobe: 6,9 g
  od tega nasičene maščobe: 3,7 g
 • Ogljikovi hidrati: 12 g
  od tega sladkorji: 9,2 g
 • Prehranske vlaknine: 3,3 g
 • Beljakovine: 0,8 g
 • Sol: 1,2 g

Ostali podatki

 • Sestavine: Repično olje 35%, sladke češnjeve paprike (paprike, sladkor, sol, ocetna kislina, sredstvo za utrjevanje, kalcijev klond), 26% mešanica kremnega sira ((kremni sir, začimba, gorčično seme), sol, sladkor, škrob))
 • Neto količina: 270 g
 • Alergeni: Lahko vsebuje sledi glutena, soje, arašidov, indijskih oreščkov, orehov, lešnikov, mandljev in sezama
 • Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite v hladilniku, potopljeno v olju in porabite najkasneje v sedmih dneh

Druge koristne informacije

 • Kozarec: Steklo, svetlo
 • Pakiranje: Varna in lično opremljena embalaža
 • Dostava: (GLS, Pošta Slovenije, UPS) običajno v 2 - 3 delovnih dneh
 • Distributer za Slovenijo: Baton d.o.o., Medno 70, 1210 Ljubljana
 • Info telefon za potrošnike: 040 301 301