Pekoča omaka Tropik

Tropik pekoča omaka, ki ne vsebuje barvil, umetnih konzervansov ali stabilizatorjev vas bo navdušila. Popolnoma naraven, zelo pekoč eksotičen dodatek za k vaši prehrani. Pekoča omaka Čili pipp Tropik sodi med zelo pekoče omake (6/10), ki sicer zajemajo pekočnost med 6 do 9. Za vsak okus se v naši spletni trgovini najde odlična čilijeva pekoča omaka. Nudimo vam 16 različnih omak, od manj pekočih, do zelo pekočih.

Sestavine pekoče omake Tropik so: Habanero, paradižnik, paprika, korenje, kis, mango, čebula, pomaranča, limeta, limona, koruzni škrob, ingver, česen, sol, začimbe.

9,25 

EAN: 3830053730206
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39,00 .
0 People watching this product now!

Pekoča omaka Čili pipp Tropik

Pekoča omaka Čili pipp Tropik je kot zanalašč za ljubitelje pekočih omak, ki jih radi dodajajo k svojim najljubšim jedem. Omaka Tropik dosega 6/10 stopnjo pekočnosti in sodi v srednje pekoče omake. Za tiste, ki prisegate na bolj umirjen oziroma blag okus pekočnosti v ustih, si izberite pekočo omako, ki sodi med manj pekoče. V kolikor pa ste gurman, ki ga niti srednje pekoča omaka Tropik ne zadovolji s svojo pekočnostjo, pa sezite po Čili Pipp omakah, ki sodijo med zelo pekoče omake. Za vsak okus se pri nas najde odlična pekoča omaka. Čili Pipp pekoča omaka Tropik je naš Slovenski proizvod. Izdelan je 100% naravno in povsem brez umetnih konzervansov. Spletna trgovina Mediterra Shop vam v svoji ponudbi nudi 16 različnih vrst pekočih Čili Pipp omak. V svoji ponudbi Čili pipp pekočih omak smo v naši spletni trgovini Mediterra Shop, unikatni. Omogočamo najkonkurenčnejše cene, različne cenovne ugodnosti, akcijska znižanja na več izdelkov, komplete, kupone in podobno.

Čili Habanero / Uporabnost pekoče omakeTropik

Pekoča omaka Čili Pipp Tropik, ki jo v svoji ponudbi pekočih omak nudimo, ima okus po čiliju Habanero. Ta vrsta čilija izvira iz Amazonije v južni Ameriki od koder se je hitro razširil v Mehiko. Omaka Tropik paše praktično k vsem vrstam hrane. Za mnoge je nepogrešljiv dodatek ob hitri prehrani kot so burgerji ali pici (pizza), jukateških jedeh kot so Tacos, Burritos, Guacamole in druge. Kot že rečeno pa pekoča omaka Tropik paše vsepovsod. Vabljeni, da jo preizkusite in občutite zabavo okusov v vaših ustih s harmonijo uravnoteženih začimb, ki jih nudi omaka Tropik. Pekoča omaka Čili pipp ima pridobljen tudi certifikat VEGAN. Je 100% naravna pekoča omaka, ki ne vsebuje umetnih konzervansov.

Pakiranje, dostava izdelkov

Pekoče omake Čili pipp iz naše ponudbe so pakirane v visoko kakovostnih steklenicah. Te steklenice ščitijo omake pred svetlobo in oksidacijo, velikost steklenice pa omogoča, da je v steklenici prisotno kar se da minimalno zraka. Tropik Čili pipp pekoča omaka, ki je na voljo na naših prodajnih policah se polni in nudi v količini 100 ml. Dostava se izvaja dnevno med delovnimi dnevi od ponedeljka do petka, razen med vikendi in prazniki. Vsako naročilo je skrbno pripravljeno, pregledano in hitro odposlano, tako da je v vaših rokah že v 2 – 3 delovnih dneh. Za vse natančnejše informacije vas prosimo, da preberete naše pogoje poslovanja.

Certifikati odličnosti

Vse izdelke pod blagovno znamko Čili pipp spremlja certifikat VEGAN. Pekoče omake v naši ponudbi so odličen gurmanski dodatek k vsaki vrsti hrane. Izdelek je narejen 100% naravno in brez dodanih umetnih konzervansov.

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno,

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo spodaj navedeni pridobljeni certifikati. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikati BIO, HACCP ter VEGAN.

Vse pustimo tako, kot je v naravi – Mediterra. Ker si želimo le najboljše za vas!

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost:: 408 kJ / 98 kcal
 • Maščobe: 0 g
  od tega nasičene maščobe: 0 g
 • Ogljikovi hidrati: 26 g
  od tega sladkorji: 10 g
 • Beljakovine: 1,5 g
 • Sol: 0,03 g

Ostali podatki

 • Sestavine: Habanero, paradižnik, paprika, korenje, kis, mango, čebula, pomaranča, limeta, limona, koruzni škrob, ingver, česen, sol, začimbe
 • Neto količina: 100 g
 • Alergeni: /
 • Shranjevanje: Odprto hraniti v hladilniku največ 3 mesece

Druge koristne informacije

 • Steklenica: Prozorna
 • Pakiranje: Varna in lično opremljena embalaža
 • Dostava: (GLS, Pošta Slovenije, UPS) običajno v 2 - 3 delovnih dneh
 • Distributer: Baton d.o.o., Medno 70, 1210 Ljubljana
 • Info telefon za potrošnike: 040 301 301