Pekoča omaka Sladka habanero

Pekoča omaka Sladka Habanero, ki ne vsebuje barvil, umetnih konzervansov ali stabilizatorjev vas bo navdušila. Popolnoma naraven, manj pekoč eksotičen dodatek za k vaši prehrani. Pekoča omaka Čili pipp Sladka Habanero sodi med manj pekoče omake (5/10), ki sicer zajemajo pekočnost med 2 do 5. Za vsak okus se v naši spletni trgovini najde odlična čilijeva pekoča omaka. Nudimo vam 16 različnih omak, od manj pekočih do zelo pekočih.

Sestavine pekoče omake Sladka Habanera so: Paprika, čebula, sladkor, paradižnik, česen, ingver, habanero, kis, limeta, limona, piranska sol, olje, začimbe, koruzni škrob.

8,48 

EAN: 3830053730046
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39,00 .
0 People watching this product now!

Pekoča omaka Čili pipp Habanero

Sladka Habanero Čili pipp pekoča omaka je kot zanalašč za ljubitelje pekočih omak, ki jih radi dodajajo k svojim najljubšim jedem. Omaka Sladka habanero dosega 5/10 stopnjo pekočnosti in sodi v manj pekoče omake. Za tiste, ki prisegate na bolj umirjen oziroma blag okus pekočnosti v ustih, si izberite pekočo omako, ki sodi med manj pekoče. V kolikor pa ste gurman, ki ga niti manj pekoča omaka Sladka Habanero ne zadovolji s svojo pekočnostjo, pa sezite po Čili Pipp omakah, ki sodijo med zelo pekoče omake. Za vsak okus se pri nas najde odlična pekoča omaka. Čili Pipp pekoča omaka Sladka Habanero je naš Slovenski proizvod. Izdelan je 100% naravno in povsem brez umetnih konzervansov. Spletna trgovina Mediterra Shop vam v svoji ponudbi nudi 16 različnih vrst pekočih Čili Pipp omak. V svoji ponudbi Čili pipp pekočih omak smo v naši spletni trgovini Mediterra Shop, unikatni. Omogočamo najkonkurenčnejše cene, različne cenovne ugodnosti, akcijska znižanja na več izdelkov, komplete, kupone in podobno.

Čili Habanero / Uporabnost pekoče omake Sladka Habanero

Pekoča omaka Čili Pipp Sladka Habanero, ki jo v svoji ponudbi pekočih omak nudimo, ima okus po čiliju Habanero. Ta vrsta čilija izvira iz Amazonije v južni Ameriki od koder se je hitro razširil v Mehiko. Omaka Sladka Habanero paše praktično k vsem vrstam hrane. Za mnoge je nepogrešljiv dodatek ob hitri prehrani kot so burgerji ali pici (pizza), jukateških jedeh kot so Tacos, Burritos, Guacamole in druge. Kot že rečeno pa pekoča omaka Sladka Habanero paše vsepovsod. Vabljeni, da jo preizkusite in občutite zabavo okusov v vaših ustih s harmonijo uravnoteženih začimb, ki jih nudi omaka Sladka Habanero. Pekoča omaka Čili pipp ima pridobljen tudi certifikat VEGAN. Je 100% naravna pekoča omaka, ki ne vsebuje umetnih konzervansov.

Pakiranje, dostava izdelkov

Pekoče omake Čili pipp iz naše ponudbe so pakirane v visoko kakovostnih kozarcih. Ti kozarci uspešno zaščitijo vsebino izdelka po vseh normativih in standardih, ki so za omake potrebni. Primerna velikost kozarca omogoča, da je prisotnega kisika v steklenici čim manj. Pekoča omaka Čili pipp Sladka Habanero, ki je na voljo na naših prodajnih policah se polnij in nudi v količini 100 ml. Dostava se izvaja dnevno. Vsako naročilo je odposlano hitro in je v vaših rokah že v 2 – 3 dneh. Za podrobnejše informacije vas prosimo, da preberete naše pogoje poslovanja, lahko pa nas tudi pokličete ali nam pišete.

Certifikati odličnosti

Vse izdelke pod blagovno znamko Čili pipp spremlja certifikat VEGAN. Pekoče omake v naši ponudbi so odličen gurmanski dodatek k vsaki vrsti hrane. Izdelek je narejen 100% naravno in brez dodanih umetnih konzervansov.

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno,

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo spodaj navedeni pridobljeni certifikati. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikati BIO, HACCP ter VEGAN.

Vse pustimo tako, kot je v naravi – Mediterra. Ker si želimo le najboljše za vas!

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost:: 552 kJ / 132 kcal
 • Maščobe: 0 g
  od tega nasičene maščobe: 0 g
 • Ogljikovi hidrati: 31 g
  od tega sladkorji: 20 g
 • Beljakovine: 2,0 g
 • Sol: 0,50 g

Ostali podatki

 • Sestavine: Paprika, čebula, sladkor, paradižnik, česen, ingver, habanero, kis, limeta, limona, piranska sol, olje, začimbe, koruzni škrob
 • Neto količina: 100 g
 • Alergeni: /
 • Shranjevanje: Odprto hraniti v hladilniku največ 3 mesece

Druge koristne informacije

 • Steklenica: Prozorna
 • Pakiranje: Varna in lično opremljena embalaža
 • Dostava: (GLS, Pošta Slovenije, UPS) običajno v 2 - 3 delovnih dneh
 • Distributer: Baton d.o.o., Medno 70, 1210 Ljubljana
 • Info telefon za potrošnike: 040 301 301