Pekoča omaka Hot-sun

Hot-sun pekoča omaka, ki ne vsebuje barvil, umetnih konzervansov ali stabilizatorjev vas bo navdušila. Popolnoma naraven, zelo pekoč eksotičen dodatek za k vaši prehrani. Hot-sun pekoča omaka Čili pipp sodi med zelo pekoče omake (10/10), ki sicer zajemajo pekočnost med 10 do 15. Za vsak okus se v naši spletni trgovini najde odlična čilijeva pekoča omaka. Nudimo vam 16 različnih omak, od manj pekočih, do zelo pekočih.

Sestavine pekoče omake Hot-Sun so: Bhut Jolokia yellow, Trinidad Scorpion yellow, paprika, kis, sladkor, limeta, limona, piranska sol, začimbe, koruzni škrob.

8,48 

EAN: 3830053730053
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39,00 .
0 People watching this product now!

Hot-sun pekoča omaka Čili pipp

Hot-sun pekoča omaka Čili pipp je kot zanalašč za ljubitelje pekočih omak, ki jih radi dodajajo k svojim najljubšim jedem. Omaka Hot-sun dosega 10/10 stopnjo pekočnosti in sodi v zelo pekoče omake. Za tiste, ki prisegate na bolj umirjen oziroma blag okus pekočnosti v ustih, si izberite pekočo omako, ki sodi med manj ali srednje pekoče. V kolikor pa ste gurman, ki ljubi zelo pekoče, bo Čili pipp omaka Hot-sun prava izkušnja za vas. Za vsak okus se pri nas najde odlična pekoča omaka. Čili Pipp pekoča omaka Hot-sun je naš Slovenski proizvod. Izdelan je 100% naravno in povsem brez umetnih konzervansov. Spletna trgovina Mediterra Shop vam v svoji ponudbi nudi 16 različnih vrst pekočih Čili Pipp omak. V svoji ponudbi Čili pipp pekočih omak smo v naši spletni trgovini Mediterra Shop, unikatni. Omogočamo najkonkurenčnejše cene, različne cenovne ugodnosti, akcijska znižanja na več izdelkov, komplete, kupone in podobno.

Čili Habanero / Uporabnost pekoče omake Hot-sun

Hot-sun pekoča omaka Čili Pipp, ki jo v svoji ponudbi pekočih omak nudimo, ima okus po čiliju Habanero. Ta vrsta čilija izvira iz Amazonije v južni Ameriki od koder se je hitro razširil v Mehiko. Omaka Hot-sun paše praktično k vsem vrstam hrane. Za mnoge je nepogrešljiv dodatek ob hitri prehrani kot so burgerji ali pici (pizza), jukateških jedeh kot so Tacos, Burritos, Guacamole in druge. Kot že rečeno pa pekoča omaka Hot-sun paše vsepovsod. Vabljeni, da jo preizkusite in občutite zabavo okusov v vaših ustih s harmonijo uravnoteženih začimb, ki jih nudi omaka Hot-sun. Pekoča omaka Čili pipp ima pridobljen tudi certifikat VEGAN. Je 100% naravna pekoča omaka, ki ne vsebuje umetnih konzervansov.

Pakiranje, dostava izdelkov

Pekoče omake Čili pipp iz naše ponudbe so pakirane v visoko kakovostnih steklenicah. Te steklenice ščitijo omake pred svetlobo in oksidacijo, velikost steklenice pa omogoča, da je v steklenici prisotno kar se da minimalno zraka. Hot Sun Čili pipp pekoča omaka, ki je na voljo na naših prodajnih policah se polni in nudi v količini 100 ml. Dostava se izvaja dnevno med delovnimi dnevi od ponedeljka do petka, razen med vikendi in prazniki. Vsako naročilo je skrbno pripravljeno, pregledano in hitro odposlano, tako da je v vaših rokah že v 2 – 3 delovnih dneh. Za vse natančnejše informacije vas prosimo, da preberete naše pogoje poslovanja.

Certifikati odličnosti

Vse izdelke pod blagovno znamko Čili pipp spremlja certifikat VEGAN. Pekoče omake v naši ponudbi so odličen gurmanski dodatek k vsaki vrsti hrane. Izdelek je narejen 100% naravno in brez dodanih umetnih konzervansov.

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno,

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo spodaj navedeni pridobljeni certifikati. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikati BIO, HACCP ter VEGAN.

Vse pustimo tako, kot je v naravi – Mediterra. Ker si želimo le najboljše za vas!

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost:: 258 kJ / 68 kcal
 • Maščobe: 0 g
  od tega nasičene maščobe: 0 g
 • Ogljikovi hidrati: 15 g
  od tega sladkorji: 6,0 g
 • Beljakovine: 2,0 g
 • Sol: 1,3 g

Ostali podatki

 • Sestavine: Bhut Jolokia yellow, Trinidad Scorpion yellow, paprika, kis, sladkor, limeta, limona, piranska sol, začimbe, koruzni škrob
 • Neto količina: 100 g
 • Alergeni: /
 • Shranjevanje: Odprto hraniti v hladilniku največ 3 mesece

Druge koristne informacije

 • Steklenica: Prozorna
 • Pakiranje: Varna in lično opremljena embalaža
 • Dostava: (GLS, Pošta Slovenije, UPS) običajno v 2 - 3 delovnih dneh
 • Distributer: Baton d.o.o., Medno 70, 1210 Ljubljana
 • Info telefon za potrošnike: 040 301 301