Grški feferoni polpekoči s sirom – 270 g

Grški feferoni – polpekoči Almito, ki jih nudimo v naši spletni trgovini so odličnega, posebnega okusa. Ta posebnost v okusu se odraža tudi zato, ker so feferoni polnjeni z mešanico kremnega sira (feta sir). Da feferoni vsebujejo znatno količino mineralov in vitamina C je splošno znano. Polpekoči grški feferoni spodbujajo še prebavo maščob in vas napolnijo z dobrim počutjem. Izdelek spremlja preverjena kakovost. Proizvodnja grških feferonov poteka v sožitju z naravo in najsodobnejšo tehnologijo. Veljajo visoki standardi proizvodnje in celosten nadzorovan postopek do kakovostnega končnega izdelka. Feferone uživajte vložene, suhe ali sveže. Feferoni so tudi odličen antioksidant.

3,79 

EAN: 5200311706133
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39,00 .
0 People watching this product now!

Grški feferoni – polpekoči 270 g

Feferone uvrščamo med paprike z zelenimi, oranžnimi, rumenimi, rjavimi ali rdečimi plodovi. Postali so tudi vsakdanjik mnogih slovenskih družin, ki jih sadijo na svojih vrtičkih, pa tudi okenskih policah. Polpekoče ali pekoče feferone priljubljene blagovne znamke Almito nudimo po najugodnejših cenah. Tudi druge izdelke omenjenega proizvajalca nudimo po konkurenčnih cenah. Grški feferoni so v naši ponudbi vedno sveži saj zalogo hitro porabimo s čimer redno pridobivamo najnovejše izdelane proizvode in s tem ohranjamo redno svežino izdelkov. Kot takšne naši kupci zato tudi vedno prejmejo. Izdelek je plod dolgoletnega pridobivanja znanj in potrebnih surovin.

Blagovna znamka Mediterra združuje tako lokalne Slovenske kakor Evropske najboljše ekološke in druge proizvajalce. Izdelki kot so grški feferoni, ki so na voljo na policah naše spletne trgovine Mediterra Shop, spremlja preverjena kakovost. Ponašamo se z visoko kvaliteto ter skrbno in natančno dobavo polpekočih feferonov.

Proizvodnja v sodelovanju s partnerji, ekološkimi kmetijami

Blagovno znamko Mediterra zaokroža proizvodnja, ki je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo. V spletni trgovini, kakor tudi v veletrgovskih centrih lahko najdete različne odlične naše eko izdelke. Vsi proizvodi pod blagovno znamko Mediterra so 100% pridelani na ekološki način v vseh fazah. Svojim kupcem nudimo mnogo vrst hladno stiskanih eko olj, kraljico jagod Aronijo in druge izdelke. Ponudbo dopolnjujemo s semeni, jedrci ter drugimi 100% eko proizvodi. Da lahko ponudimo najboljše, smo uspeli povezati preverjeno najboljše proizvajalce surovin družinskih ekoloških kmetij tako lokalno, kot širše.

Feferoni in njihova uporabnost

Grški feferoni polpekoči se uporabljajo kot dodatek k vašim jedem. Ob svoji priljubljeni jedi si postrezite za prilogo polpekoče feferone Almito iz naše ponudbe. Feferone ljudje največkrat uživajo ob suhomesnatih izdelkih, sveži zelenjavi in kruhu. Odlično se podajo k mesnim specialitetam ali jih uživamo ob pečenih dobrotah iz žara. A to še ni vse. Lahko jih vnesete tudi v mešano solato, ob tem pa primešajte še veliko jedilno žlico kakšnega našega bio olja Mediterra. Aroma našega hladno stiskanega eko olja ob solatni mešanici, ki ste ji dodali nekaj polpekočih feferonov bo zapečatila vašo jed z edinstvenim okusom.

Pakiranje, dostava izdelkov

Grški feferoni iz naše ponudbe so pakirani v visoko kakovostnih kozarcih. Ti kozarci uspešno zaščitijo produkt po vseh normativih in standardih, ki so za vložnine potrebni. Primerna velikost kozarca omogoča, da je prisotnega kisika v steklenici čim manj. Polpekoči Grški feferoni, ki so na voljo na naših prodajnih policah se polnijo in nudijo v količini 270 g.Dostava se izvaja dnevno med delovnimi dnevi od ponedeljka do petka, razen med vikendi in prazniki. Vsako naročilo je skrbno pripravljeno, pregledano in hitro odposlano, tako da je v vaših rokah že v 2 – 3 delovnih dneh. Za vse natančnejše  informacije vas prosimo, da preberete naše pogoje poslovanja.

Certifikati odličnosti

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo navedeni spodaj pridobljeni certifikati. Izdelke prepoznate preprosto, saj so na svoji etiketi, ki jo nosi izdelek opremljeni z logotipom Mediterra. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikati BIO, HACCP ter VEGAN.

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno!

Visoko kakovostni izdelki, 100% naravnega izvora. Naravnim sestavinam nič ne odvzamemo, niti nič ne dodajamo. Vse pustimo točno tako kot je v naravi. Le najboljše za vas – blagovna znamka Mediterra.

.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost:: 596 kJ / 144 kcal
 • Maščobe: 11 g
  od tega nasičene maščobe: 5,4 g
 • Ogljikovi hidrati: 3,8 g
  od tega sladkorji: 1,9 g
 • Beljakovine: 5,0 g
 • Sol: 2,4 g

Ostali podatki

 • Sestavine: Repično olje 30.5%, mešanica kremnega sira (kremni sir, paradižnikov pire, začimbe, suhi glukozni sirup, paradižnik v prahu, škrob, kislina: mlečna kislina), zelene paprike 25% (paprika, sol, kislina: citronska kislina, konzervans: natrijev benzoat, antioksidant: kalijev matabisulfit (vsebuje sulfite)).
 • Neto količina: 270 g
 • Alergeni: Mleko, žveplov dioksid, sulfit
 • Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite v hladilniku, potopljeno v olju in porabite najkasneje v sedmih dneh

Druge koristne informacije

 • Kozarec: Steklo, svetlo
 • Pakiranje: Varna in lično opremljena embalaža
 • Dostava: (GLS, Pošta Slovenije, UPS) običajno v 2 - 3 delovnih dneh
 • Distributer za Slovenijo: Baton d.o.o., Medno 70, 1210 Ljubljana
 • Info telefon za potrošnike: 040 301 301