Brusnice – BIO Suho sadje

Brusnice – bio suho sadje blagovne znamke Mediterra se proizvaja na 100% naraven način. To odlično suho sadje nudimo v kar štirih različnih količinah in sicer po 150 g, 250 g, 500 g in v količini 1000 g. Uporabnost eko pridelanih brusnic je nepogrešljiva v raznovrstni prehrani, zato vabljeni, da jih preizkusite.

4,76 26,93 

EAN: Ni na voljo
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39,00 .
0 People watching this product now!

Pridobljeni certifikati za suho sadje Brusnice

Brusnice, suho sadje znamke Mediterra imajo pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij. Pridobljeni certifikati potrjujejo kakovost našega suhega sadja Brusnic , ki je 100% naraven produkt, brez umetnih dodatkov.

O nas in blagovni znamki Mediterra

Smo majhno družinsko podjetje, ki spodbuja zdrave razvade, med katerimi sta najpomembnejši vsakodnevna uravnotežena prehrana s poudarkom na sveži zelenjavi in sadju in vsakodnevna telesna aktivnost. Kakovostne, 100% naravne sestavine, če je le mogoče ekološko pridelane, so osnova naše filozofije, saj je le takšna prehrana bogata z nujno potrebnimi hranili, ki zagotavljajo našemu telesu potrebno energijo in obrambno moč. Prepričani smo, da je takšna raznovrstna in uravnotežena prehrana ključnega pomena za zdravje našega telesa in duha. Kjučno vlogo pri pridelavi kakovostne hrane ima naša mati narava, zato jo čuvajmo in podpirajmo ekološko kmetovanje.

Vsi proizvodi blagovne znamke Mediterra so 100% pridelani na ekološki način v vseh fazah. Svojim kupcem ponujamo mnoge vrste odličnih hladno stiskanih bio olj, bio jedrca in semena, hladno stiskane sokove, mediteranske vložnine, pekoče čili omake, svojo ponudbo pa z leti želimo še povečati. Da lahko ponudimo odlične proizvode, smo uspeli povezati preverjeno najboljše proizvajalce surovin družinskih ekoloških kmetij tako lokalno, kot širše v EU.

Pakiranje, dostava izdelkov

Vso suho bio sadje kakor tudi semena, jedrca in nekateri drugi naši proizvodi so pakirani v visoko kakovostne vrečke Pouch. Te vrečke, ki samostojno stojijo ščitijo vsebino izdelka pred svetlobo in oksidacijo. Bio suho sadje Brusnice znamke Mediterra je na voljo na naših prodajnih policah in se polni in nudi v količini po 150, 250, 500 ali 1000 g. Dostava se izvaja dnevno med delovnimi dnevi od ponedeljka do petka, razen med vikendi in prazniki. Vsako naročilo je skrbno pripravljeno, pregledano in hitro odposlano, tako da je v vaših rokah že v 2 – 3 delovnih dneh. Za vse natančnejše  informacije vas prosimo, da preberete naše pogoje poslovanja.

Certifikati odličnosti

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo navedeni spodaj pridobljeni certifikati. Izdelke prepoznate preprosto, saj so na svoji etiketi, ki jo nosi izdelek opremljeni z logotipom Mediterra. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikato BIO, HACCP ter VEGAN.

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno!

Visoko kakovostni izdelki, 100% naravnega izvora. Naravnim sestavinam nič ne odvzamemo, niti nič ne dodajamo. Vse pustimo točno tako kot je v naravi. Le najboljše za vas – blagovna znamka Mediterra.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost:: 1369 kJ / 323 kcal
 • Maščobe: 1,0 g
  od tega nasičene maščobe: 0,2 g
 • Ogljikovi hidrati: 74 g
  od tega sladkorji: 60 g
 • Prehranske vlaknine: 5,4 g
 • Sol: 0 g

Ostali podatki

 • Neto količina: 150, 250, 500, 1000 g
 • Alergeni: Lahko vsebuje sledi glutena, soje, arašidov, indijskih oreščkov, orehov, lešnikov, mandljev in sezama
 • Shranjevanje: Hranite pri sobni temperaturi izven dosega sončne svetlobe

Druge koristne informacije

 • Vrečka: Pouch
 • Pakiranje: Varna in lično opremljena embalaža
 • Dostava: (GLS, Pošta Slovenije, UPS) običajno v 2 - 3 delovnih dneh
 • Proizvedeno v Sloveniji: Za Baton d.o.o., Medno 70, 1210 Ljubljana
 • Info telefon za potrošnike: 040 301 301