Bio sok Aronije

Vsebina: 1000 ml

0% dodane vode, 0% dodatkov
0% zgoščenega soka oz. koncentrata
0,4 mg Mangana*/100 ml (20% PDV)
100% sok iz svežih jagod aronije, hladno stiskan
16.062 µmol TE ORAC*/100 g svežih jagod*
664 mg OPC*/100 g svežih jagod*

Mediterra 100% sok aronije, pridobljen iz najkakovostnejših ekološko pridelanih svežih jagod aronije. Postopek pridelave s hladnim stiskanjem najboljših jagod, zagotavlja ohranitev vseh koristnih lastnosti soka. Sok ne vsebuje absolutno nobenih dodatkov in ima nežno aromo in trpek močan okus po aroniji. Sok se uporablja v prehrani. Bio sok Aronije znamke Mediterra imajo pridobljene certifikate BIO, VEGAN in HACCP s strani akreditiranih slovenskih in EU laboratorijev, inštitucij. Pridobljeni certifikati potrjujejo kakovost našega bio soka Aronije, ki je 100% naraven produkt, brez umetnih dodatkov.

+ DARILO MINI pri nakupu nad 60 € ali DARILO MAXI pri nakupu nad 90 €.

8,49 

EAN: 3830055191180
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39,00 .
0 People watching this product now!

Bio sok Aronije

Mediterra 100% sok aronije, pridobljen iz najkakovostnejših ekološko pridelanih svežih jagod aronije. Postopek pridelave s hladnim stiskanjem najboljših jagod, zagotavlja ohranitev vseh koristnih lastnosti soka. Sok ne vsebuje konzervansov in ima nežno aromo in trpek močan okus po aroniji. Sok se uporablja v prehrani.

O nas in blagovni znamki Mediterra

Smo majhno družinsko podjetje, ki spodbuja zdrave razvade, med katerimi sta najpomembnejši vsakodnevna uravnotežena prehrana s poudarkom na sveži zelenjavi in sadju in vsakodnevna telesna aktivnost. Kakovostne, 100% naravne sestavine, če je le mogoče ekološko pridelane, so osnova naše filozofije, saj je le takšna prehrana bogata z nujno potrebnimi hranili, ki zagotavljajo našemu telesu potrebno energijo in obrambno moč. Prepričani smo, da je takšna raznovrstna in uravnotežena prehrana ključnega pomena za zdravje našega telesa in duha. Kjučno vlogo pri pridelavi kakovostne hrane ima naša mati narava, zato jo čuvajmo in podpirajmo ekološko kmetovanje.

Vsi proizvodi blagovne znamke Mediterra so 100% pridelani na ekološki način v vseh fazah. Svojim kupcem ponujamo mnoge vrste odličnih hladno stiskanih bio olj, bio jedrca in semena, hladno stiskane sokove, mediteranske vložnine, pekoče čili omake, svojo ponudbo pa z leti želimo še povečati. Da lahko ponudimo odlične proizvode, smo uspeli povezati preverjeno najboljše proizvajalce surovin družinskih ekoloških kmetij tako lokalno, kot širše v EU.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

 • Energijska vrednost:: 244 kJ / 58 kcal
 • Maščobe: 0,5 g
  od tega nasičene maščobe: 0,2 g
 • Ogljikovi hidrati: 13 g
  od tega sladkorji: 7,7 g
 • Beljakovine: 0,5 g
 • Sol: 0,02 g
 • Mangan: 0,4 mg (20% PDV - priporočen dnevni vnos)

Ostali podatki

 • Sestavine: Sok jagod aronije iz ekološke pridelave, hladno stiskano, 100% čisto
 • Neto količina: 1000 ml
 • Alergeni: /
 • Shranjevanje: Hranite pri sobni temperaturi izven dosega sončne svetlobe

V pripravi ...

Pakiranje, dostava izdelkov

Sokovi iz jagod aronije naše ponudbe so pakirani v temnih steklenicah. Temne steklenice ščitijo sokove pred svetlobo in oksidacijo, velikost steklenice pa omogoča, da je v steklenici prisotno kar se da minimalno zraka. Sokove iz jagod aronije Mediterra, ki so na voljo na naših prodajnih policah se polni in nudi v količini po 500, 1000 in 3000 ml. Dostava se izvaja dnevno med delovnimi dnevi od ponedeljka do petka, razen med vikendi in prazniki. Vsako naročilo je skrbno pripravljeno, pregledano in hitro odposlano, tako da je v vaših rokah že v 2 – 3 delovnih dneh. Za vse natančnejše  informacije vas prosimo, da preberete naše pogoje poslovanja.

 • Steklenica: Temna
 • Pakiranje: Varna in lično opremljena embalaža
 • Dostava: (GLS, Pošta Slovenije, UPS) običajno v 2 - 3 delovnih dneh
 • Proizvedeno v Sloveniji za: Baton d.o.o., Medno 70, 1210 Ljubljana
 • Info telefon za potrošnike: 040 301 301
 • Kakovostna prehrana igra pomembno vlogo v našem življenju. Kakovost naših izdelkov pa je preverjena in potrjena s strani akreditiranih laboratorijev.
 • Ker si želimo, da ste z našimi izdelki 100% zadovoljni nam lahko v roku 28 dni od nakupa izdelek vrnete, mi pa vam brez vprašanj vrnemo kupnino.

Certifikati odličnosti

Vse izdelke pod blagovno znamko Mediterra spremljajo navedeni spodaj pridobljeni certifikati. Izdelke prepoznate preprosto, saj so na svoji etiketi, ki jo nosi izdelek opremljeni z logotipom Mediterra. Vsi ti izdelki so potrjeni s certifikati BIO, HACCP ter VEGAN.

Brez umetnih dodatkov, 100% naravno!

Visoko kakovostni izdelki, 100% naravnega izvora. Naravnim sestavinam nič ne odvzamemo, niti nič ne dodajamo. Vse pustimo točno tako kot je v naravi. Le najboljše za vas – blagovna znamka Mediterra.