Zeleni Mediterra sendvič
Čas priprave: 7 minut
Sestavine za 2 osebi:
2 rezini hrustljavega polnozrnatega kruha z drožmi
2 stroka svežega česna
1 pest rukole
1 pest svežih špinačnih listov
1 pest zelene solate
1 sočen svež paradižnik
2 večja sveža šampinjona
sveži peteršilj
sir Pecorino
poper
sol
4 jušne žlice BIO OLJČNO OLJE MEDITERRA
2 čajni žlički balzamičnega kisa
Postopek priprave:
V skledo dodamo:
- rukolo,
- sveže špinačne liste,
- zeleno solato
- drobno narezan paradižnik
- sveži peteršilj
- poper
- sol
- 20 tenko ribanih lističev sira Pecorino
- balzamični kis
- BIO OLJČNO OLJE MEDITERRA
in vse skupaj z roko zelo dobro premešamo.
Rezini kruha debeline 1 cm premažemo s pretlačenima strokoma česna in ju z obeh strani na hitro prepečemo na BIO OLJČNO OLJE MEDITERRA da dobita rjavo rumeno barvo. Enako naredimo s tenkimi rezinami šampinjonov, ki jih na koncu rahlo posolimo. Kruh položimo na krožnik in na vsako rezino razporedimo solatno mešanico.
Serviramo na krožnik in po želji še dodatno dodamo nekaj tenkih ribanih rezin sira Pecorino.
Ne pozabite: hrano vedno uživajte v družbi družinskih članov ali prijateljev v sproščenem vzdušju.
Dober tek !